Tjockis!!

Framifrån ser jag ut som en planet haha , hoppas allt e bra med bebben där inne ,
vi får se på onsdag, nu längtar jag dit , hoppas månag å tisdag går fort så det blir onsdag!





Ledig fredag!


så skönt att vara ledig idag, men dock så snöar det här i jessheim som vanligt, lite sol och fint väder kan man ju bara glömma när man väl har tid och ork att promenera lite, vaknade av att mamma ringde, och fick höra nya lillebror =) han gnydde så sött, längtar tills man kan få ledigt så man kan åka hem å titta!
Det blev en liten kille ändå, jag och mamma konstaterade att det var bra att vi inte behövde slåss om flick kläderna längre, de kläderna som jag hade när jag var liten kan jag ju ta nu =) om inte de ynka 20% stämmer så det är en pojke ändå :P ska på ultraljud på onsdag då kanske man får veta säkert, om mannen här vill det såklart. just nu har jag en sovande katt på höger sida och en snarkande man på vänstra, ända sättet att väcka den på vänstra sidan är att sticka en kaffekopp under näsan på honom , han e en riktig kaffenörd,lite vuxenpoäng på den tycker jag.

jag är vaken och bebisen är också vaken, hon sparkar och tumlar runt där inne som bare den , både igår kväll och hela morgonen idag har jag kännt att det händer grejer, underbart =)
längtar verkligen tills onsdag, jag vill ju vet att allt är bra och hur länge till jag får jobba innan jag får ledigt, mitt jobb fyller de kriterier som finns för att jag kanske får lov att sluta jobba lite tidigare eftersom det är stressigt och jag står upp hela dagarna, det är mycket stå framåtlutad , och man står helt själv i timmar i sträck så det är lite jobbigt när man blir hungrig eller måste kissa, men vi får se,  och sen vill jag ju träffa barnmorskan såklart, hoppas hon är glad och trevlig, vill inte ha någon sur tant :P, kan ju hålla tummarna för att hon är svensk också, finns ju en liten chans , inom sjukvården finns det välldigt mycket svenskar i norge

Grattis!



Idag har jag fått en lillebror till!! =) jätte kul , grattis till mamma och dennis!

liten uppdatering

I vecka 13 var vi på ultraljud och så fick vi verkligen se att det faktiskt var en liten bebis där inne, rickard fick sin egen skärm att titta på *nöjd* :P
det var så konstigt att se, bebisen rörde på sig, vred och vände och ville inte riktigt vara med när läkaren tryckte på magen , privatkliniken jag gick till hade bra utrustning så bilderna jag fick blev riktigt bra och han kunde konstatera att med 80% säkerhet var den en liten tjej där inne , efteråt fick jag säga tröstande till rickard att tjejer också kunnde spela fotboll haha, han var så stensäker på att det var en kille , men han kan ju fortfarande ha rätt med 20% :P





såhär stor var min mage i vecka 17
och fetare ska man bli, ;P




Den 22/1 altså i vecka 18 Kännde vi sparkar från lille bebben båda två för första gången , jag hade kännt lite innan men då hade ju inte rickard kunna känna någonting utifrån så han blev jätte glad över att han äntligen fick vara med lite :P, det känns så skumt när det är något som petar på en innifrån =), jätte häftig kännsla, känns lite som när man lägger fingret på ett elstaket med svag ström , en liten stöt fast på ett bra sätt =).










jag kunde inte låta bli...

Hittade denna sidan och kunnde inte låt bli att handla liiiite




kanske tog en tråkig färg men jag spiller alltid så svart är ett säkert kort ;P





till när jag blir riktigt fet :P



sen hittade jag denna jackan och blev kär , jag har ju aldrig gillat rosa , men nu har jag helt plötsligt fått smak för det, eller svart och rosa rättare sagt förr var det ju bara svart :P
måste vara alla bebis saker som spökar :)


Allt detta och mycket mer finns på www.Mammashop.se

Babyshock!

Sista veckan i oktober tog jag ett graviditetstest och det stod 3+!
Anledningden till att jag ens bestämde mig för att köpa ett var för att jag hade så otroligt mycket att göra med jobb så jag hade helt enkelt glömt bort när jag hade min mens senast, virrig som jag är, minne som en guldfisk.
Så jag tänkte att om jag tar ett och ser att jag inte är gravid så kommer oron släppa och då brukar man ju få sin mens, men nej, inte denna gången , denna gången visar den lilla stickan 3 +, vilket då enligt bruksanvisningen ska betyda tre veckor gravid eller mer.
Det känndes som om hela världen snurrade riktigt fort tio varv innan jag fattade vad jag såg, sen fick jag panik , rusade in till rickard (som låg och sov) kastade testet på honom och skriker, vad fan hade du tänkt att jag skulle göra med det här!!!!
vilket nu i efterhand får mig att skratta lite , stackars rickard som fick ta hela skulden för att jag blev på smällen haha,

Men efter ett tag somnar han om! ja ni ser rätt han somnade om!
Då ringer jag isabell istället , jag är gravid piper jag fram mellan tårarna, SKOJAR DU!? skriker bella , nej piper jag , SKOJAR DU? skriker bella igen , nej sa jag igen, Vad gör rickard då? säger bella, Han somnade om piper jag, VAD SOMNADE HAN OM???!! VILKET PUCKO! skriker bella då .
Efter det samtalet blev jag arg istället och sprang in och sparkade på stackas rickard och skriker att detta klarar jag inte av ensam!
Då vaknade han, på riktigt denna gången men tog chocken lite mer med ro än vad jag gjorde.
Jag gick till en privatläkare här i norge tre dagar senare och mycket riktigt jag var i vecka 6.

Efter några dagar när allt hade lagt sig och allt hade klarnat lite så kröp det väl fram att vi bägge ville behålla barnet fast tidpunkten abslout inte var rätt och att en ekonomisk uppryckning var på sin plats.
vi hade gått och grubblat på var sitt håll lite granna och inte pratat så mycket om det med varandra, vilket nog var bra, ingen kunnde påverka vad den andra tänkte och tyckte, och när vi väl sa vad vi kännde så känndes det ärligt från bådas sida och otroligt skönt att båda två ville samma sak och kommit på det på egen hand.

Det var då det, nu är jag reda i vecka 19, och så fruktansvärt lycklig och nöjd med livet så det går inte att beskriva i ord, rickard är den bästa killen i världen som han själv sitter här säger, en riktig hjälte :P och jag kan faktiskt inte göra mer än att hålla med, han är en riktig hjälte som lagar mat , städar , tvättar och står ut med mina gravid besvär och hormonutbrott. Bättre man finns inte , jag hade sån tur när jag träffade Rickard <3

Godis Farsan

Jag hade ju också planer på att jobba in lite "snabba cash" kanske resa lite eller något. Men nu står vi halvägs till födseln i sommar och jag måste erkänna att det ska bli så himla kul!!

Nu skall det inhandlas design barnvagnar och massa söta praktiska ting. Bara att handla mat blir ett extra tänkande i vad som är bra för barnet och vad som är bra för min älskade Marlene. Just nu så lagar jag mycket mat och städar hemma.

En riktig hemma nörd med andra ord

// Rickard

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0