ÄNTLIGEN...!

...Nu ska jag väl komma i kapp med en månads missad uppdatering`?

Kan ju börja med att skriva om de två veckorna mitt stackars lilla barn var sjuk för det var ju där jag slutade.
Novalie låg ju som sagt i feber en vecka , inte kul men någon gång måste ju vara den första , hon fick alvedon för första gången och hon slutade äta mat så det var bara att börja ge henne bröstmjölk på heltid igen! Som tur var gick den förbaskade febern slutligen ner men då kom nästa grej PRICKAR!? Prickar över HELA Novalie , jag blev ju livrädd och tänkte att nu har hon fått vattenkoppor eller mässlingen eller något annat hemskt, efter en vecka med en gnällig liten så tänkte jag att mer sjukdom pallar varken hon eller jag , för att inte tala om lägenheten som grodde igen pga att Novalie inte nöjde sig med något annat än att ligga tätt tätt intill mig , så jag fick bunkra upp med nöd proviant i soffan till mig och sen fick jag sitta där med lillan i famnen helt stilla och titta på serier , set var det ända som hjälpte då var hon tyst och var nöjd, Rikard skulle hon ju inte vara hos , det var mamma för hela slanten! 

ja åter till prickarna såhär såg hon ut !


Då gick jag faktiskt till läkaren med henne , ett par välspenderade 900 kr , vi fick veta att det var ingenting det kunde vara en efter reaktion på att hon varit sjuk! Skönt det!

Nej fy det var ingen rolig vecka , tror jag gick ner två kilo bara på att inte hinna äta, Novalie gallskrek så fort jag satte ner henne , inte ens när hon sov kunde jag lägga henne ifrån mig. Det tog på krafterna för både mor och barn !

Men än är det inte slut, sen var det min tur att bli dålig , jag antar att jag fått snudden till magsår av att Novalie vart så sjuk så jag fick fruktansvärda kramper i magen , Rikard fick vara hemma från jobbet och vamma (vård av sjuk mamma) så där låg jag i ena änden av soffan helt oförmögen att röra mig knappt , i den stunden var jag oerhört tacksam över att jag inte är ensamstående för då hade jag nog ringt SOS!

Om ni bara visste vad lättad jag blev när Novalie visade tecken på att hon var i stort sett frisk! Men håll i er! Det kommer mera! jajamensan!! EN dag var hon frisk EN dag!!! Sen blev hon täppt i näsan och det är ju inte så farligt men nu var det ju inte bara det utan hon började kräkas som om det inte fanns några gränser, hur stor är en nio månaders mage ? inte så stor som det ser ut utifrån men när det kommer till att spy så skickar Novalie iväg en fontän på två liter så att ALLT blir ner spytt , VARJE gång!
Så följde ett par dagar till då Novalie spydde minst en gång i timmen , lika mycket varje gång , ALLT jag lyckades få i henne kom upp , bröstmjölk, vatten ALLT!
Det som åkte in i tvättmaskinen han komma ut ur torktummlaren i 5 min sen var det bara att börja om att tvätta samma plagg igen. Soffans klädsel åkte in maskinen, alla sängkläder tre gånger om , kuddar åkte in i maskinen ett tag funderade jag på att slänga in mig själv i maskinen särskillt när hela sängen blev nerspydd mitt i natten där hade man kanske fått lite sömn!





dåligt!

Ja eftersom jag är så dålig på att ta mig tid så har dagboken legat på vila , men nu måste jag ju skriva allt jag har missat och det är en del ;-) men det gick tydligen blogg från mobilen också och det gjör saken lite lättare , vet ju inte hur det ser ut på en dator när jag skriver från mobilen men det blir jag väl snart medveten om. Jag skriver ett litet test inlägg nu så uppdaterad jag allt som jag hänt sen jag skrev sist :-D

RSS 2.0