Tillbaka i min underbara vardag!



Ja så var man tillbaka i norge efter en vecka med mamma och bröderna i sverige, myspys och barnen har haft jätte roligt, jag tror att Novalie har haft kul iaf, hon verkade vara road av sina morbröder...
Nu dock är min lilla sessa sjuk ;( stackars liten ligger och snorar, men mamma köpte en näsfrida i sverige så vi har kunnat suga bort det mesta (det är ett filter emellan så nej jag äter inte bebis snor)
Novlie gillar den inte dock , så fort hon ser fen börjar hon vrida på huvudet som en galning :P
Hon var jätteglad över att se sin pappa igen och jag med, hade en 7 ton tung väska med spagetti och lampor jag köpt i sverige så nu ser det ut som en byggnadsplats här hemma för vi shoppade loss på lite inredning när jag kom hem också , och lamporna har Rikard skruvat och fixat med, borrat i tak och nu hänger det sladdar i hela hallen ( inga farliga, utan vanliga sladdar dom vi ska klistra upp i taket).

Veckans nyhet är att Novalie nu vill ha sin napp!!! Jiippie! så skönt, hon har vägrat ta den och har använt mig som snutte , stackars mina bröst ajaj, jag har inte försökt så mycket hellet för jag vill inte tvinga mitt barn till att ha napp, men så provade vi häromdagen och slurk sa det så satt nappen som klistrad i munnen på henne och nu släpper hon den INTE! Nackdelen med napp är ju nu då att hon blir skitsur när hon tappar den hahaha ligger och ger ifrån sig arga små gälla pip och skrik , låter jätte roligt :P Sen har hon börjat sova hela nätter och det ät underbart, hon har iof bara vaknat en gång per natt innan också så med det har vi haft tur , älskar min underbara unge!

Ska till jessheim i eftermiddag ska bli kul! Nu ska jag ge mig på att skruva upp en hylla ,hoppas väggen står kvar när Rikard kommer hem!


Jag och Novalie har tjejmys hos mamma! <3

Gör mig glad
Postat av: Micha

Åh va ni är söta <3

2010-09-25 @ 18:49:29
URL: http://bebbenimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0