Men jag vill ju bara hem!!!!!


Idag var dagen för avfärd, jag , novalie och FULLPROPPAD tvillingvagn skulle ge oss av till efterlängtade sverige och älskade Lena å Adde!
Lättare sagt än gjort vill jag lova, allt gick bra och jag låg rätt i planeringen, disken gjord , soporna tagna, packat hade jag gjort dagen innan. Men så vet jag inte vart det gick snett, jag satsade på ett tåg som skulle gå 11 30 till oslo, (tåget till Gbg ska gå kl 13.00) och det tarf en halvtimma in, precis när jag tänker at jag ska iväg , då bajsar novalie igenom kläderna , jaha , in med kläderna i tvättmaskinen på snabtvätt , och in med dom i torktumlaren på högsta värme!

Då missade jag det tåget, men då kunde jag ju ta det som gick kl 12.00 istället, precis innan jag ska gå ja då blir ju lilllan hungrig, ner i soffan , mata pluttis! skynda på med kläder och ner med henne i den fullproppade tvillingvagnen! Väl ute med det stora shabraket till vagn, med bebis ´på ena sidan och en barnstol på andra ínser jag att jag aldrig kommer hinna med tåget då det kommit en dec med blötsnö , lycka till putta den vagnen genom snön med pyttelite luft i ena däcket desutom!

Då tar jag bussen täkte jag, det finns fortfarande tid, precis då kommer det en buss, perfekt ! Dörrarna öppnas och min stressfaktor sköt i taket, där står två mammor med vagnar redan, vilket betyder att jag inte får åka med!
Nästa buss är försent att ta!
Panikar över tilla andra sidan, nu är ända hoppet att ta sig till lilleström och sen ta expresståget in till oslo (lilleström ligger 5 min i fel riktning).
Hoppar på bussen, betalar inte för jag är så arg på norska bussar, av bussen, springer till stationen, det går ett expresståg , skönt!
När vi NÄSTAN är framme i óslo och det ser ut som att jag faktiskt kan hinna med tåget DÅ stannar det och VÄNTAR på klarsignal för att få köra vidare! VAFAN! NU? VARFÖR? JUST IDAG?

Väl på Oslo s, springer av och kutar bort till spår 18, HEEEEJ DÅÅÅ TÅÅGET, där gick det jag missade tåget till Göteborg, helvete fan skitbuss, jäcla norge (mycket svordommar där)

ALLT JAG VILL ÄR ATT KOMMA HEM TILL SVERIGE!!!!!!!aaaaaah! Jag ville skrika det med det hade sett dumt ut, särskillt med tvillingvagnen!
Så jag knallar upp till nsb kontoret där det visar sig att jag iaf får mina pengar tillbaka, ÄNTLIGEN en gnutta tur!
Men nästa tåg gick klockan 18.00 !? Nej du, jag tog pengarna och knallade ner till bussarna istället, skam den som ger sig säger jag! Såg att det skulle gå en buss 13.40 och det fanns plats på den! wiihiii! det som var ännu bättre var att jag fick tillbaka 450 spänn får tågbiljetten och bussbiljetten kostade 213 spänn WIIHII!
Det bästa var att jag kom fram till göteborg en kvart efter att tåget kommit WOOOHOOO!

Äntligen i Göteborg, ÄNTLIGEN hos Lena och Adde, och efter specialbeställd kinamat, massa skratt och mys så säger jag och min lilla älskling äntligen  god natt, det ska vi iaf ha, i morgon väntar en härlig dag med älskade vänner!


Gör mig glad
Postat av: Micha- Mamma till Leah

Shit ja du kämpa verkligen för att komma fram till götet! Önskar jag fick träffa er! Ha en jätte trevlig helg! Puss

2010-11-13 @ 08:02:22
URL: http://bebbenimagen.blogg.se/
Postat av: Lena

Love you! Båda två! :)

2010-11-13 @ 23:30:04
URL: http://lenahell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0